Saltar al contenido

Oriol Segarra

Biografia

L’Oriol Segarra és expert en lideratge i gestió del canvi amb més de 20 anys d’experiència empresarial a multinacionals farmacèutiques.

Com a CEO d’Uriach, ha liderat la transformació d’una companyia farmacèutica tradicional a una empresa internacional amb èxit enfocada al Natural Consumer Healthcare (productes naturals potenciats per la ciència). L’Oriol va néixer a Barcelona el 1971 i és pare de dos fills.

Ell es defineix com una persona inquieta i ambiciosa que sempre està a la recerca de nous desafiaments, reptes i oportunitats d’aprenentatge per millorar professionalment, pero sobretot, personalment. Va estudiar a ESADE, Harvard, Stanford, Singularity University i IMD, entre altres institucions empresarials.

Participa a:

*Programació subjecta a canvis.

🗨 XERRADA

«Humanitzant organitzacions» 

Conversem sobre com a través d’un lideratge conscient, enfocat a les persones i on es genera un entorn que potencia i allibera el talent, podem humanitzar les organitzacions, més enllà d’una dimensió racional guiada per la gestió, els objectius, els números, les ordres i la pressió.

Hem de deixar espais a les empreses que ens permetin desenvolupar altres dimensions humanes (física, emocional i espiritual). Generant, així, experiències reptadores però humanament gratificants, confortables, reeixides i plenes; en lloc d’un treball entès com una obligació basada en un contracte legal on es canvien hores d’esforç per un salari, que genera estrès, frustració i fa que siguis una persona diferent quan treballes, sense deixar brillar, la teva essència personal.