Saltar al contenido

Oriol Segarra

Biografia

L’Oriol Segarra √©s expert en lideratge i gesti√≥ del canvi amb m√©s de 20 anys d’experi√®ncia empresarial a multinacionals farmac√®utiques.

Com a CEO d’Uriach, ha liderat la transformaci√≥ d’una companyia farmac√®utica tradicional a una empresa internacional amb √®xit enfocada al Natural Consumer Healthcare (productes naturals potenciats per la ci√®ncia). L’Oriol va n√©ixer a Barcelona el 1971 i √©s pare de dos fills.

Ell es defineix com una persona inquieta i ambiciosa que sempre est√† a la recerca de nous desafiaments, reptes i oportunitats d’aprenentatge per millorar professionalment, pero sobretot, personalment. Va estudiar a ESADE, Harvard, Stanford, Singularity University i IMD, entre altres institucions empresarials.

Participa a:

*Programació subjecta a canvis.

ūüó® XERRADA

¬ęHumanitzant organitzacions¬Ľ¬†

Conversem sobre com a trav√©s d’un lideratge conscient, enfocat a les persones i on es genera un entorn que potencia i allibera el talent, podem humanitzar les organitzacions, m√©s enll√† d’una dimensi√≥ racional guiada per la gesti√≥, els objectius, els n√ļmeros, les ordres i la pressi√≥.

Hem de deixar espais a les empreses que ens permetin desenvolupar altres dimensions humanes (f√≠sica, emocional i espiritual). Generant, aix√≠, experi√®ncies reptadores per√≤ humanament gratificants, confortables, reeixides i plenes; en lloc d’un treball ent√®s com una obligaci√≥ basada en un contracte legal on es canvien hores d’esfor√ß per un salari, que genera estr√®s, frustraci√≥ i fa que siguis una persona diferent quan treballes, sense deixar brillar, la teva ess√®ncia personal.