Skip to content

Lucia Langa

Biografia

La Lucía Langa és llicenciada en Psicologia Clínica i Organitzacional (UB), Diplomada en Direcció de Recursos Humans i Màster en Direcció General per l’Escola d’Alta Direcció i Administració de Barcelona (EADA). Executive Coach, diplomada pel Coaching Training Institute (CTI) i acreditada com a Senior Executive Coach per AECOP.

Actualment és Directora del Màster en Lideratge Transformador d’EADA. Acadèmicament professora del Departament d’Estratègia, Lideratge i Persones d’EADA, especialitzada en habilitats directives i competències professionals, tant a nivell de diagnòstic i avaluació com d’acompanyament al desenvolupament directiu i organitzacional. Està especialitzada en coaching executiu, tant individualment com d’equips.

Ha acompanyat organitzacions de diversa grandària, tant nacionals com internacionals en els seus processos de reflexió estratègica i d’orientació al canvi i és autora de diversos llibres.

Participa a:

*Programació subjecta a canvis.

🗨 XERRADA

No som recursos, som humans: Dieta Mental Sana per a un lideratge equilibrat i sostenible.” 

La Dieta Mental Sana és una proposta d’activitats quotidianes, a l’abast de qualsevol, per assolir un estil de vida equilibrat que permeti augmentar el nostre rendiment i, en conseqüència, expandir la nostra capacitat d’influència.