Skip to content

Lucia Langa

Biografia

La Luc√≠a Langa √©s llicenciada en Psicologia Cl√≠nica i Organitzacional (UB), Diplomada en Direcci√≥ de Recursos Humans i M√†ster en Direcci√≥ General per l’Escola d’Alta Direcci√≥ i Administraci√≥ de Barcelona (EADA). Executive Coach, diplomada pel Coaching Training Institute (CTI) i acreditada com a Senior Executive Coach per AECOP.

Actualment √©s Directora del M√†ster en Lideratge Transformador d’EADA. Acad√®micament professora del Departament d’Estrat√®gia, Lideratge i Persones d’EADA, especialitzada en habilitats directives i compet√®ncies professionals, tant a nivell de diagn√≤stic i avaluaci√≥ com d’acompanyament al desenvolupament directiu i organitzacional. Est√† especialitzada en coaching executiu, tant individualment com d’equips.

Ha acompanyat organitzacions de diversa grand√†ria, tant nacionals com internacionals en els seus processos de reflexi√≥ estrat√®gica i d’orientaci√≥ al canvi i √©s autora de diversos llibres.

Participa a:

*Programació subjecta a canvis.

ūüó® XERRADA

No som recursos, som humans: Dieta Mental Sana per a un lideratge equilibrat i sostenible.”¬†

La Dieta Mental Sana √©s una proposta d’activitats quotidianes, a l’abast de qualsevol, per assolir un estil de vida equilibrat que permeti augmentar el nostre rendiment i, en conseq√ľ√®ncia, expandir la nostra capacitat d’influ√®ncia.